Mijnfietsverhuur.nl en Rentout.bike kondigen fusie aan: Een nieuwe toekomst in fietsverhuur technologie

Mijnfietsverhuur.nl, een innovatieve oplossing ontwikkeld door NORISK Software B.V., en Rentout.bike, een toonaangevend bedrijf in fietsverhuursoftware, hebben vandaag hun fusie aangekondigd, waarmee een nieuw tijdperk in fietsverhuurbeheer en technologie wordt ingeluid. De gefuseerde entiteit zal verder gaan onder de naam Mijnfietsverhuur.nl.

Erwin Soolsma, directeur van NORISK Software B.V., en Patrick Brakman, directeur van Rentout, hebben deze spannende ontwikkeling gezamenlijk aangekondigd. “Deze fusie is een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden aan de fietsverhuurmarkt,” zei Soolsma. “Door onze krachten te bundelen met Rentout.bike, breiden we niet alleen ons bereik en onze expertise uit, maar creëren we ook nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie.”

Patrick Brakman van Rentout voegt toe: “We zijn verheugd om samen te gaan met Mijnfietsverhuur.nl. Deze fusie stelt ons in staat om onze klanten een nog breder scala aan diensten aan te bieden, ondersteund door de robuuste technologie en het ervaren team van NORISK Software B.V. Samen zullen we de toekomst van fietsverhuurbeheer vormgeven.”

Mijnfietsverhuur.nl staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform dat fietsverhuurbedrijven helpt hun operaties efficiënt te beheren, terwijl Rentout.bike wordt geprezen om zijn innovatieve benadering en sterke klantenrelaties in de fietsverhuurbranche. De fusie belooft een versterking van de marktpositie en het aanbod van beide bedrijven.

Klanten van zowel Mijnfietsverhuur.nl als Rentout kunnen verwachten dat de overgang soepel zal verlopen, met voortdurende ondersteuning en verbeterde diensten. “Onze hoogste prioriteit is om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren van deze fusie,” benadrukt Brakman. “We zijn toegewijd aan een naadloze integratie en kijken ernaar uit om onze klanten te voorzien van nog betere producten en diensten.”

Bekijk ook:

Advies nodig? Laat het ons weten

Ben je benieuwd wat ons softwaresysteem voor jouw onderneming kan betekenen en of het aansluit bij jouw behoeften? Plan een gesprek in met ons. Wij denken graag mee over hoe we de software perfect kunnen afstemmen op jouw situatie.

Geheel vrijblijvend