Skip to content Skip to footer

Klanten aan het woord

Rel Bakker

Fietsverhuur Bakker Terschelling

We waren al langer op zoek naar een betrouwbare partner voor een verhuursysteem en sinds eind 2018 werken wij met Mijnfietsverhuur.nl.
De software is gemakkelijk en snel in gebruik en het mooie is: Norisk Software blijft doorgaan met de ontwikkeling en uitbreiding van het pakket.
Het contact is daarbij persoonlijk en de oplossingen op maat.
Het levert ons daardoor veel tijdwinst op.

Rel Bakker

Gerard Janse

Rijwielshop Westkapelle

Ik ben gestopt met de verkoop van nieuwe fietsen en richt me nu enkel nog op reparatie en verhuur. Daarom is een goed werkend en gemakkelijk te gebruiken verhuurprogramma essentieel voor mijn onderneming. Na veel proberen en lang zoeken heb ik nu een goede partner gevonden in Mijnfietsverhuur.nl. De broertjes Soolsma nemen je serieus en denken mee. De kassakoppeling met Cyclesoftware, waar ik ook al jaren met volle tevredenheid mee werk, werkt fantastisch! Boekhoudkundig wordt alles netjes geboekt.

Gerard Janse

Nico Thijmes

Beachbazar Bergen aan Zee

Wij gebruiken de software sinds het seizoen 2018. Voorheen schreven we bonnetjes uit in de winkel, dat is nu verleden tijd.
Het scannen was iets waar we even aan moesten wennen, maar de reserveringen via de website gaan nu helemaal automatisch. We twijfelden eerst of het online betalen niet een te hoge drempel zouden zijn, maar tot nu toe verhuren we goed.

Nico Thijmes

Erik Houter

Fietsverhuur Jan van Vlieland

Na vele systemen bekeken te hebben, besloten we om samen met Stephan en Erwin van NORISK Software een eigen systeem te ontwikkelen. Stephan en Erwin hebben allebei bij ons gewerkt, dus dat communiceert gemakkelijk. Nu staat er een mooi systeem waarmee we zeer snel grote aantallen klanten kunnen bedienen als bij ons de veerboot aankomt. De huidige scanners die we gebruiken zijn snel en ook onze vakantiekrachten hebben het werken ermee snel onder knie.

Erik Houter