Nieuwe collega bij NORISK Software: Welkom, Ate van der Werff!

We zijn verheugd om Ate van der Werff te verwelkomen als onze nieuwe collega bij NORISK Software! Ate brengt zijn expertise als frontend ontwikkelaar mee en zal ons team versterken in het verbeteren van de boekingspagina’s voor Mijnfietsverhuur.nl, evenals de achterliggende techniek. Zijn kennis en ervaring zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de gebruikerservaring van zowel onze klanten als hun eindgebruikers.

Ate heeft een solide achtergrond in frontend-ontwikkeling en heeft eerder gewerkt aan diverse projecten waarbij hij gebruiksvriendelijke interfaces heeft gebouwd en technische uitdagingen heeft aangepakt. Bij NORISK Software zal hij zich vooral richten op het optimaliseren van de boekingspagina’s en het ontwikkelen van een soepele en efficiënte ervaring voor gebruikers.

Met Ate erbij zetten we een volgende stap in het verder ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de fietsverhuurbranche. We kijken ernaar uit om samen met hem aan nieuwe functies en verbeteringen te werken die de groei van onze klanten ondersteunen. Wil je meer over Ate weten? Bezoek zijn LinkedIn-profiel.

Welkom in het team, Ate! We zijn blij dat je erbij bent en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Bekijk ook:

Advies nodig? Laat het ons weten

Ben je benieuwd wat ons softwaresysteem voor jouw onderneming kan betekenen en of het aansluit bij jouw behoeften? Plan een gesprek in met ons. Wij denken graag mee over hoe we de software perfect kunnen afstemmen op jouw situatie.

Geheel vrijblijvend