NORISK Software opent een nieuw kantoor in Bolsward!

Met trots kunnen we melden dat NORISK Software een kantoorlocatie heeft geopend aan de Snekerweg 3 in Bolsward. Deze stap brengt ons dichter bij onze klanten en biedt nieuwe mogelijkheden voor direct contact en persoonlijke samenwerking. Vooral voor onze klanten van Mijnfietsverhuur.nl betekent dit een betere bereikbaarheid en een stap vooruit in de samenwerking.

Ons nieuwe kantoor is strategisch gelegen in Bolsward, waardoor klanten eenvoudig kunnen langskomen voor een gesprek, vragen kunnen stellen of samen kunnen brainstormen over nieuwe ontwikkelingen. We vinden het belangrijk dat er gelegenheid is voor face-to-face contact, omdat dit vaak net dat beetje extra inzicht of inspiratie geeft dat via de digitale weg moeilijker te bereiken is.

Daarnaast heeft het openen van dit kantoor ook voordelen voor onze interne softwareontwikkeling. Als team kunnen we nu vaker fysiek bij elkaar komen in plaats van op afstand te werken, wat de samenwerking ten goede komt en bijdraagt aan efficiëntere en creatievere oplossingen. Onze deur staat open voor iedereen die meer wil weten over onze softwareoplossingen of samen wil werken aan de toekomst. Kom gerust eens langs aan de Snekerweg 3 – de koffie staat klaar!

Bekijk ook:

Advies nodig? Laat het ons weten

Ben je benieuwd wat ons softwaresysteem voor jouw onderneming kan betekenen en of het aansluit bij jouw behoeften? Plan een gesprek in met ons. Wij denken graag mee over hoe we de software perfect kunnen afstemmen op jouw situatie.

Geheel vrijblijvend